احمد یوسفی

احمد یوسفی

کانال تلگرام: yousefi6666@
آی دی تلگرام : ahmadyousefi@
آخرین نگارش ابتدایی 14.9--- (1400/06/23)
آخرین نگارش راهنمایی 12---(1400/06/28)
آخرین نگارش دانا 28.1 --- (1400/06/02)

پیوندها
آخرین نظرات

اگر سیستم شما به هر دلیل مشکل دارد و می خواهید ویندوز آن را عوض کنید، قبل از هر چیز نکات زیر را مطالعه و اجرا نمایید.

با نصب ویندوز کلیه طلاعات روی درایو مربوطه (معمولاً درایو c)، برنامه های نصب شده نظیر آفیس ، سیستم دانش آموزی و ... از بین می رود، ولی اطلاعاتی که توسط کاربر اضافه شده است و حاصل کار و تلاش اوست، با ذخیره صحیح و دقیق حفظ می گردد.


1- اطلاعات سیستم دانش آموزی:


روی آیکن برنامه های سیستم دانش آموزی روی دسکتاب، کلیک راست کرده Properties را انتخاب کنید. از منوی shortcut گزینه start in: مسیر نصب برنامه قابل مشاهده است. اگر این مسیر در درایوی غیر از C قرار دارد که هیچ، ولی در صورتی که در درایو C قرار دارد به مسیر مشاهده شده بروید و پوشه buckup را کلاً در درایوی دیگر کپی نمایید.


توجه: این پوشه حاوی کلیه پشتیبان‌های سیستم دانش‌آموزی بوده و در حفظ آن دقت کامل نمایید.


                                                             


2- اسناد و فایلهای word و exel و ....(my documents)


بر روی پوشه my documents کلیک راست و Properties را انتخاب نموده و مسیری با عنوان target را مشاهد نمایید. برای انتقال کلیه این فایلها گزینه move‌ را انتخاب کرده و در پنجره بازشده در درایوی غیر از c پوشه ای با نام my documents بسازید و آن را انتخاب و تأیید نمایید. پیام ظاهر شده را نیز تأیید کنید. کلیه اطلاعات به دریاو موردنظر منتقل می‌شود. برای اطمینان مجدداً روی آن کلیک راست کرده و از Properties آدرس پوشه را مشاهده کنید.


                                           


3- برنامه های تحت داس (DOS)


در مدارس بزرگسالان که هنوز با برنامه دانش آموزی تحت داس کار می کنند، فقط کافیست روی آیکن برنامه کلیک راست کرده و از Properties مسیر اصلی برنامه را مشاهده کرده و بعد از نصب ویندوز مجدداً آن را از همان مسیر اجرا نمایید.


4- محتویات درایو C


در نهایت کلیه فایل‌ها و پوشه‌های شخصی موجود در دسکتاب و درایو C را بررسی و در صورت نیاز، در درایو دیگری کپی نمایید.


حال ذخیره اطلاعات کامل شد و با اطمینان به سراغ نصب ویندوز بروید.


اما چه ویندوزی نصب نماییم؟


با پیشرفت سریع برنامه‌ها و نرم افزارهای کامپیوتری، حرکت هماهنگ با آن بیش از پیش لازم به نظر می‌رسد و نباید به دلیل تازگی و مشکلات اولیه آشنایی با سیستم‌های جدیدتر، از پذیرفتن و کار با نرم افزارها و سیستم عامل‌های جدید هراس داشته باشیم.

با این مقدمه بنده ویندوز 7 سون  32 بیتی را پیشنهاد می کنم. این ویندوز چه از لحاظ امنیت و چه از لحاظ گرافیک زیبا و راحتی کار با ویندوز XP قابل مقایسه نمی‌باشد

ویندوز هفت 32 بیتی  با برنامه‌های دانش آموزی جدید هیچگونه مشکلی ندارد و هیچ محدودیتی در استفاده از آن در مدارس نمی‌باشد.

برای اجرا و راه اندازی برنامه ها در ویندوز 7  کافیست روی آیکون helper و app بطور جداگانه راست کلیک کرده properties انتخاب شود . گزینه compatibilty را انتخاب کرده و run this program تیک دار شده و win xp انتخاب گردد . در پائین همین پنجره گزینه run this program as an administrator تیکدار شود . پایگاه به راحتی ایجاد میشود .

http://darya-it.mihanblog.com/post/44

موافقین ۰ مخالفین ۰ ۹۷/۰۱/۲۲
احمد یوسفی

نصب ویندوز